Hatay Derbisinde Kırıkhanspor, Erzin Belediyespor’a Boyun Eğdi

0
99

erzin bldspor30Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcileri geçtiğimiz hafta sonu Hatay derbisinde karşı karşıya geldi. Bu önemli karşılaşmada konuk ekip Erzin Belediyespor ev sahibi Kırıkhanspor’u yenerek 3 puana uzanan taraf oldu.

İlimiz temsilcisi Kırıkhanspor, kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği komşu ilçe takımı Erzin Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Kırıkhan İlçe Stadında oynanan ve Uğurcan Tozlu, Murat Emre ile Fahri Dere’nin yönettiği karşılaşmada Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor’a üç puan kazandıran golleri 36. dakikada Yunus Ünsal, 48. dakikada da Umut Çakır attı.

erzin bldspor31

Erzin Belediyespor sezon başından bu yana oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 de yenilgi almıştı. Puanını 4’e çıkartan Erzin Belediyespor ilk galibiyetini komşu ilçe takımı Kırıkhanspor’u yenerek almış oldu.

Payasspor Sahasında Mağlup…

Öte yandan ilimizin diğer bir temsilcisi Payasspor da kendi sahasında Ayvalıkgücüspor’a 5-1 mağlup oldu. Sezon başından bu yana bir türlü istediği sonuçları alamayan Mavi-Beyazlı Payas ekibi, aldığı ağır mağlubiyetle taraftarını da üzdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here