Hatay Büyükşehir Belediyesinin Faaliyetleri

0
148

hatay büyükşehir1Çay Mahallesi Parkesine Kavuşuyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin parke çalışmalarındaki yeni adresi Hassa ilçesine bağlı Çay Mahallesi oldu. Yaz aylarında tozdan ve kış aylarında çamur deryasına dönüşen yola parke çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, Çay Mahallesi 26.Sokak sakinlerinin rahat nefes almasını sağladı. Evlerinin önünde konaklayan halkın temiz ve güvenilir bir yola kavuşmasını sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol çalışmalarının en kısa sürede biteceğini bildirdi.

hatay büyükşehir2

Karaali Mahallesi’nde Dere Islahı Çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri Antakya ilçesine bağlı Karaali Mahallesi’nde dere ıslahı çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşan kış ayları sebebiyle dere ıslahı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yeni adresi Karaali Mahallesi’ndeki dere oldu. Ekipler çevre kirliliği ve su taşkınlarının önüne geçebilmek amacıyla Karaali Mahallesi’ndeki derede gerçekleştirilen ıslah çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını bildirdi.

Hatay Genelinde 480 km Yol Asfaltlandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay halkına konforlu ve güvenli bir ulaşım olanağı sağlamak amacıyla asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler Hatay genelinde toplamda 480 km yolu asfaltlayarak hemşerilerimizin hizmetine sundu. Hatay’da ulaşımı zorlaştıran ve insan hayatını tehlikeye sokacak düzeyde yıpranan yollar yenilendi. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Hatay’ın 15 ilçesinde, İstanbul-İzmir arası mesafe kadar yolu asfaltladı. Gece gündüz demeden büyük bir özveriyle yürütülen asfaltlama çalışmaları,  Hatay trafiğine rahat bir nefes aldırdı. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı 15 ilçede ihtiyaç duyulan yollarda ayrım yapmaksızın bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarının önümüzdeki günlerde de hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here