Hatay Büyükşehir Belediye Bayan Basketbol Takımı Yeni Sezona Hazırlanıyor

0
445

bayan basketbol1İsim değişikliğine giden Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, yeni sezonda Hatay Büyükşehir Belediye adıyla ligde mücadele edecek. Hatay Büyükşehir Belediye’nin sultanları, Antrenör Hakan Acer, eşliğinde Antakya Kapalı Spor salonunda yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yeni sezon hazırlıklarının yaklaşık bir ayının Hatay’da süreceğini söyleyen Antrenör Acer, daha sonra da 10 günlük kamp için Bolu’ya gideceklerini söyledi. İstanbul’da hazırlık maçları yaptıktan sonra ilimizde düzenlenecek ‘Hoşgörü Cup’ Turnuvasıyla hazırlıkları tamamlayacaklarının da altını çizen Acer; “Takımımızda bulunan yabancı oyuncular 15 Eylül’de takım çalışmalarına katılacaklar. Hataylı basketbol severler yeni sezondaki takımımızı beğeneceklerine inanıyorum. Geçen sezon Homend Antakya Belediyesi olarak mücadele eden takımımız, olağanüstü genel kurulda yapılan isim değişikliğinin ardından yeni sezonda Hatay Büyükşehir Belediye adıyla mücadele edecek.

Bu yıl takımımızın ismiyle birlikte oyuncularımızın da hepsi değişti. Kadromuza yerli ve yabancı önemli oyuncular aldık. Bizi play-off’a ulaştıracak oyunculara sahibiz. Bir savunma takımı yaratmaya çalışıyoruz. Özellikle yerli oyuncularımıza çok güveniyoruz” dedi.

Alt yapıdan gelen 3 oyuncunun antrenmanlara katıldığına da dikkati çeken Acer, bunların ikisinin A takım kadrosuna alınacağını vurguladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here