Hatay BŞB Galibiyete Doymuyor

0
365

bayan basketbol142015-2016 sezonu Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL)’nin 3. haftasında Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol takımı, Basketbolu Geliştirme Derneği’ni 78-72 mağlup etti. Hatay BŞB, üç haftada aldığı üç galibiyetle Fenerbahçe’yle liderlik koltuğunu paylaşıyor.

Antakya Spor Salonunda gerçekleşen müsabakanın ilk periyodunu 24-18 önde tamamlayan Hatay BŞB ikinci periyotta da 46-36’lık skorla üstünlüğünü korudu ve devreye moralli girdi.

Üçüncü periyotta farkı koruyan Hatay Büyükşehir Belediyesi final çeyreğine de 63-54 önde başladı. Karşılaşmanın son çeyreğinde rakip takımın birkaç puan öne geçmesine karşın, Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol takımı yeniden atağa geçerek, 78-72’lik skorla karşılaşmanın galibi oldu.

Karşılaşmanın sonunda açıklama yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi Baş antrenörü Ekin Baş; “Buraya gelirken hedeflerimiz büyüktü. Bunları gerçekleştiriyoruz. Önümüzde Galatasaray ve Beşiktaş maçları kaldı. Türkiye’nin en büyük takımlarıyla oynayacağız. Hatay Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en iyi takımları arasında yerini alacak” şeklinde konuştu.

Spora desteğini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Başkan Vekili Serdar Güven, galibiyetle sonuçlanan karşılaşmayı ilgiyle izledi.

Bu Haftaki Rakip: Galatasaray!

Hatay Büyükşehir Belediyesi KBSL’nin dördüncü haftasında ise Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Meleklerimiz bu hafta sonu Galatasaray SK’nın evine konuk olacak. Hatay Büyükşehir Belediyesi-Galatasaray SK maçı 7 Kasım Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 15.00’te oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here