Hatay Amatör Küme Süper Ligi 4. Hafta Mücadelesi

0
108

iskenderun bldspor10İskenderun Belediyespor, Asaşspor’u 5 Golle Geçti

Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden İskenderun Belediyespor 4. hafta maçında Asaşspor ile karşılaştı. Hafta sonu İskenderun 5 Temmuz Stadı yan sahasında oynanan maçta rakibine oranla üstün oynayan İskenderun Belediyespor, sahadan 5-0 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı. Bu galibiyet ile İskenderun Belediyespor 4. haftanın sonunda elde ettiği 4 galibiyetle toplam 12 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturdu.

İskenderunlu sporseverlerin büyük ilgiyle izlediği maçta, Turuncu-Mavili ekip İskenderun Belediyespor’un gollerini 5. dakikada Hakan Derin, 13. dakikada Hakan Tümkaya, 41, 50 ve 56. dakikalarda ise Ömer Şimşek attı.

Sözümüzü Tutma Yolunda İlerliyoruz

Ömer şimşek’in attığı 3 golle yıldızlaştığı karşılaşmanın sonunda konuşan Kulüp Başkanı Levent Duman; “Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden takımımızın, Asaşspor karşısında almış bu galibiyetle galibiyetler serisine devam etmesi hem beni hem yönetimimizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu galibiyetlerle, Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil beye vermiş olduğumuz sözümüzü tutma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu da hem bizleri hem sporcularımızı hem de taraftarımızı mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here