“Hastalara Moral Veriyoruz, Moral Alıyoruz”

0
183

bir tebessüm“Bir Tebessüm Bin Mutluluk” ekibi başkanı Ömer Faruk Kural, hastane ziyaretleri kapsamında hastalara moral verdiklerini ve hastalardan da moral aldıklarını belirtti.

Ramazan ayında oruçlu olmalarına rağmen hastaları bırakmadıklarını belirten Kural, hasta ziyaretlerinde her geçen hafta hastaların azaldığını belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Bizim için Ramazan ayı çok güzel ve hayırlı geçiyor. Her hafta Bir Tebessüm Bin Mutluluk (BİTEBİMUV) olarak hastane ziyaretine gittiğimiz gibi bu Ramazan ayında aynı şekilde Cuma günleri Antakya Devlet Hastanesindeki Çocuk Bölümüne ve Cumartesi günleri de MKÜ Araştırma Hastanesindeki Çocuk Bölümüne gidip oradaki yatan hasta çocuklara moral vermek için elimizden gelenleri yapıyoruz. Her geçen hafta gittiğimizde hastaların sayısının azaldığını görüyoruz ve bu da bizi çok sevindiriyor. Çünkü hastane ziyaretimizdeki asıl amacımız morale ihtiyacı olan yatan hastalara moral verip onların en kısa sürede iyileşip hastaneden taburcu olmalarını sağlamaktır. Bunu da inşallah her geçen gün başarıyoruz.

Ben lösemi hastalığından ve ilik naklinden sonra ki (KGVHD) hastalığımla mücadele ettiğim halde ve ekibim ise oruçlu olduğu halde hastaları yalnız bırakmayıp ziyaretlerimizi aksatmıyoruz, moral veriyoruz, moral alıyoruz. Böylece sosyal sorumluluk projelerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Daha çok ve yeni sosyal sorumluluk projelerimiz var inşallah onları da en kısa zamanda hayata geçireceğiz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here