Hassa’da İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

0
60

Vali Lekesiz; “Hassa-Dörtyol Tüneli ile Hassa Cazibe Merkezi Haline Gelecek”

Hassa’da İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in başkanlığında, Hassa Belediyesi konferans salonunda yapılan toplantıya Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Karataş, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılınç, İl İdare Şube Başkanları, Kurum Amirleri, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, 2012 yılında yapılmış olan çalışmaların paylaşıldığı, 2013 yılında yapılacak çalışmaların anlatıldığı, bölge ve il idare başkanları toplantısının hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz de toplantı öncesi yapmış olduğu konuşmada; “Toplantıda, her alanda açıklayıcı bilgi verilecek, yeni projeler anlatılacak ve öneriler alınacaktır. Bu çalışmaların hayata geçirilmesi için talep ve istekleri tespit ederek, sorunlara yerinde çözüm bulmaya çalışacağız” dedi.

Toplantıda, kurum ve kuruluşlar 2012 yılı faaliyetlerini ortaya koyarak,  2013 yılı hedeflerini katılımcılarla paylaştılar.

Vali Lekesiz, toplantının kapanış konuşmasında ise Hatay İli Kırsal Kalkınma Stratejik Planının önemine vurgu yaparak, çiftçilerimizin bu plan dahilinde tarım faaliyetlerini yapmalarını gerektiğini söyledi. Hassa-Dörtyol tünelinin yapılmasıyla, Hassa’nın cazibe merkezi haline geleceğini, arazilerin yerel yönetimler ve iş adamları tarafından rastgele heba edilmemesi gerektiğini dile getiren Vali Lekesiz, Başbakanlık bünyesinde çalışan Proje Kurulu elemanlarının yakın bir zamanda Hatay’a geleceğini ve Hatay’ın uzun vadeli yatırım profilini çıkaracaklarını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here