Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu’na Veda Yemeği

0
406

hassa kaymakam2Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıoğlu’nun Bitlis-Ahlat Kaymakamlığına atanması nedeniyle onuruna veda yemeği verildi.

Yaklaşık 3 yıldır Hassa’da Kaymakamlık görevini yürüten Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu’nun onura verilen yemeğe; Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu eşi Arzu Tekbıyıkoğlu, Hassa Belediye Başkanı Abdurahman Demirel ve Belediye Başkan Yardımcıları, Garnizon ve  İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gürkan Kabakçı, Cumhuriyet Savcıları, Sulh Ceza Hakimleri, Sınır Bölük Komutanı Yüzbaşı Deha Karasimav, İlçe Emniyet Amiri Hasan Kılınç, Hassa Eski Beledide Başkanı Mehmet Karataş, sivil toplum örgütleri başkanları, kurum amirleri, muhtarlar ve çalışma arkadaşları katıldılar.

Hassa Belediyesinin himayelerinde, ilçe Kaymakamlığının organizasyonunda düzenlenen veda yemeği programı çerçevesinde, Hasa Kaymakamı ile beraber çalışan bazı muhtar ve bazı kurum amirinin yanı sıra, Hassa Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı ve eski Belediye Başkanı, Kaymakamla ilgili görüş ve düşüncelerini, ilçeye katkılarını özetlediler.

Hassa Belediye Başkanı Abdurahman Demirel yaptığı konuşmada beraber çalıştıkları süre içerisinde uyumlu bir profil çizdiklerini ifade ederek, Kaymakam Tekbıyıkoğlu’nu önümüzdeki yıllarda daha üst makamlarda görmeyi umut ettiklerini kaydetti.

Daha sonra söz alan Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ise, yaklaşık üç yıllık Hassa Kaymakamlığı hizmetinde, bütün kurum ve kuruluşlarla uyum içersinde ortak akıl kullanarak birçok hizmetlere imza attıklarını belirtti ve yaptıkları hizmetlerden söz etti.

Hassa Belediye Başkanı Abdurahman Demirel, Kaymakam Tekbıyıkoğlu’na, Hassa’ya hizmetlerinden dolayı bir plaket verdi. Toplu resim çekiminin ardından program sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here