Hassa Belediyesi Hacılar’a Çıkartma Yaptı

0
280

Hassa Belediyesi Başkanı Abdurrahman Demirel, yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte Hacılar mahallesini ziyaret etti.

Hassa’nın tarihi geçmişi en eski olan ve Kırıkhan dişçiliğinin merkezi Hacılar Mahallesinin sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm bulmak amacıyla ziyaret eden belediye ekibini Mahalle Muhtarı SıtkıSarı karşıladı.

Hacılar mahallesi tarihi çınarın altında mahallenin sorunların dinleyen Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel ve heyeti, hep birlikte mahalleyi gezerek, yapılacak çalışmaları tespit ettiler.

Mahallede bulunan tarihi kemer köprülerin zarar gören yerlerinin tarihi dokusuna uygun olarak onarılmasına karar verildi. Kışın sel sularından hasar gören sokak yollarının parke yapılaması ve yazın ortalarına kadar akan derenin ıslah edilmesi için gerekli çalışmaların yapılması hususun da Belediyenin Fen İşleri elamanlar tarafından yerinde inceleme ve ölçümler yapıldı.

Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel burada yaptığı açıklamada; “Bugün başkan yardımcılarım ve bütün ekibimle ilçemizin tarihi ve şirin mahallesi Hacılar’a gelerek, ihtiyar heyeti ve mahalle sakinleri ile sorunları yerinde tespit ederek, çözüm yollarını hep beraber bulmaya çalıştık. Yapılacak çalışmalar konusunda, yetkililerimizi talimatlandırdım. İnşallah bugünden tez gerekli çalışmalar yapılacaktır. Hacılar Mahallemiz modern görünüme kavuşacaktır” dedi.

Hacılar Mahalle Muhtarı Sıtkı Sarı da başkan ve ekibine teşekkür ederek; “Hacılar dışında 50 binin üzerinde nüfusa sahip olan Hacılar Mahallemizi bayramlarda ve cenazelerde on binlerce hemşerimiz ziyaret ediyor. Ayrıca mahallemizin tarihi ve doğal yerlerini ziyaret için de yabancı misafirlerimiz de mahallemize uğruyor. Hacılar Mahallesinin hak ettiği, temiz, yaşanılır ve modern bir konuma kavuşması için gayret gösteren Belediye Başkanımıza ve değerli ekibine mahallem adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here