Hanife Uysal Ortaokulu Eğitim-Öğretime Açıldı

0
685

uysal ortaokulu1Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın merhume annesi Hanife Uysal adına yaptırdığı 24 derslikli Hanife Uysal Ortaokulu’nun açılışı Hatay Valisi Ercan Topaca ve AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri  Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başta olmak üzere, Hatay’ın üst düzey protokolü ile iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı törenle gerçekleştirildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi ise Başkan Vekili Serdar Güven tarafından temsil edildi.

Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal, eşi Şennur Uysal, Oğlu Uysal Group Genel Koordinatörü Murat Uysal ve eşi Büşra Uysal’la birlikte ayrı bir gurur ve mutluluk yaşadıkları Hanife Uysal Ortaokulu’nun açılış töreni, Hatay Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

uysal ortaokulu2

Törende bir konuşma yapan Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal; “Bugün burada 24 derslik Hanife Uysal Ortaokulunun açılış töreni nedeniyle bulunmaktayız. Uysal Group olarak; Eğitim camiamıza sağladığımız naçizhane katkının sevinci ve mutluluğu ile siz saygı değer konuklarımızı ağırlamanın haklı onu ve gururunu yaşamaktayız. Bu topraklarda kazandığımızın, bizim kadar, içinde yaşadığımız coğrafyanın insanlarının da hakkı olduğunu düşünüyor ve söz konusu kazancımızı paylaşmaktan onur duyuyoruz. Bu okulu yapmak adına bizleri cesaretlendiren, hiç bir zaman yardım ve desteğini esirgemeyen Emniyet Genel Müdürümüz sayın Mehmet Celalettin Lekesiz’e; Okulumuzun yapım aşamasında tamamlamasına kadar ki süreçte, kendisine ihtiyacımız olunduğunda her daim yanımızda olan, hiçbir zaman yardım ve desteklerini esirgemeyen Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca’ya; Yoğun mesaim içerisinde, sabır, destek ve dualarıyla bana güç veren başta eşim Şennur hanım olmak üzere, evlatlarıma çok teşekkür ediyor, saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” diyerek duygularını ifade etti.

uysal ortaokulu3

Yaptığı konuşmada huzur ve güven ortamının kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirten Hatay Valisi Ercan Topaca, eğitim alanında yapılan yatırımların devamının geleceğini söyledi. Vali Topaca, Hanife Uysal Ortaokulu’nun yapımın emeği geçen Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın şahsında herkese teşekkür etti. Vali Topaca, üzerinde “Sayın Ali Uysal; Geleceğimiz için çocuklarımıza vereceğimiz iyi bir eğitim ile bu yolda yapılan her türlü hizmet, katkı ve fedakarlık, kuşkusuz modern ve güçlü Türkiye’nin oluşmasında etkin bir rol oynayacaktır. İlimiz eğitim-öğretimine yaptığınız katkı Hatay halkı tarafından takdirle karşılanacaktır” yazılı plaketi Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever Ali Uysal’a verdi.

uysal ortaokulu4

Yapılan açılışın ardından Hatay Valisi Ercan Topaca, AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar başta olmak üzere, Ali Uysal ve ailesiyle birlikte tüm protokol üyeleri okulun merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirirken, fotoğraf karesinde Ali Uysal’ın torunları 6 yaşındaki Ali Uysal’la 2 yaşındaki Şennur Uysal da yer aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here