Hamza Gür Resmen 1461 Trabzon’da!

0
220

hamza gür imza1İmzalanan Sözleşmede Menajer Alaattin Doğan’da Hazır Bulundu

Spor Toto. 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor’un alt yapısında yetişen genç golcü Hamza Gür, prensipte anlaştığı 1461 Trabzonspor ile sözleşme imzaladı.

Trabzon ilindeki Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yapılan imza töreninde Kulüp Başkanı Adnan Demirel de hazır bulundu. 20 yaşındaki Hamza Gür’ü, Trabzon temsilcisine imza atarken bölgemizin genç menajerlerinden Alaattin Doğan yalnız bırakmadı.

Turuncu-Mavili forma ile başarılı maçlar çıkaran ve milli takıma seçilerek ilimizin adını en iyi bir şekilde duyuran Hamza Gür, yeni takımı 1461 Trabzonspor’da ilk idmanına da çıktı. Hamza Gür’ün, Trabzon temsilcisinin bu hafta sonunda oynayacağı Kartalspor maçında forma giyebilmesi zor gözüküyor.

İkinci Ligde Heyecan Sürüyor!

Öte yandan liglerde bu hafta; Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 21. hafta maçları, Kırmızı Grupta ise 18. hafta maçları oynanacak. 17 ve 18 Ocak tarihlerinde oynanacak olan karşılaşmalarda, 2. Lig temsilcilerimiz Körfez İskenderunspor ile Hatayspor, puan mücadelelerini 18 Ocak Pazar günü yapacak.

Geçtiğimiz hafta sahasında Kargümrük’ü ağırlayan ve kalesinde gördüğü tek golle rakibine boyun eğen Körfez İskenderunspor, ikinci devrenin ikinci maçında Pendikspor’a konuk olacak. Ligin dibinden kurtulmak için seri galibiyet almak hedefiyle ikinci yarı maçlarına başlayan Turuncu-Mavili ekip, ilk hafta aldığı mağlubiyetle hayal kırıklığı yarattı.

Alınan mağlubiyetin morallerini bozduğuna dikkat çeken Kulp Başkanı Kazım Aydın; “Ancak biz önümüze bakıyoruz. Alacağımız seri galibiyetlerle çıkışa geçeceğimize yürekten inanıyorum. Genç ve yetenekli bir kadromuz var. Futbolcularımızı zoru başaracak güçtedir” diye konuştu.

Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor ise ikinci devre maçlarına bu haftaki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor mücadelesiyle başlayacak Diyarbakır deplasmanından puanla dönmenin hesaplarını yapan Hatayspor yöneticileri, zirveden kopmamak adına 3 puanın önemine dikkat çektiler. Haftanın programı şöyle olacak:

Pendikspor-Körfez İskenderunspor

18 Ocak 2015 Pazar Saat: 13.00

Pendik Stadı

Bilal Köseoğlu, Uğur Baş, Emre Aslan

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Hatayspor

18 Ocak 2015 Pazar Saat: 13.00

Seyrantepe Diski Spor Tesisleri

Adnan Güngördü, Barış Çardaklı, Çağlar Yıldız

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here