“Halkımız Dinlenebilecek, Denizle Buluşacak Ve Güzel Vakit Geçirecek”

0
67

bld-sahil düzenlemeCivelek, Sahil Düzenleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, dinlenme, kültürel, spor etkinlikler şeklinde iki kısımda projelendirilerek yapılan sahil düzenleme çalışmasıyla, halkımızın denizin dalga sesiyle dinlenebileceğini ve güzel vakit geçireceğini söyledi.

Sahil düzenleme çalışması kapsamında yapılan amfi tiyatroda yaptığı değerlendirmesinde, çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Civelek; “İskenderun, coğrafyasıyla dünyanın en güzel yerlerinden biri. Önemli olan bu coğrafyaya layık olmaktır. Bu coğrafyayı bozmadan,  insanımızı denizle buluşturmaktır. Gençlere ve kendini genç hissedenlere hitap eden bir amfi tiyatro yaptık. Dışarıya fazla bir gürültü çıkarmayacak şekilde, denize nazır, gençlerimizin çok rahat eğlenecekleri, kendi aralarında çalıp söyleyebilecekleri bir mekan oldu burası. Amfi tiyatro, uzun zamandır bekleniyordu. Bundan başka satranç sahası, golf sahası, paten sahası gibi yerler de bulunuyor.

Bütün sahili olduğu gibi halkımızın değerlendireceği, denizle buluşabileceği, güzel vakit geçirebilecekleri, dinlenebilecekleri bir mekan haline getirmeye çalışıyoruz. Tabi bu, büyük bir özenle hazırlanan, üzerinde çalışılan projenin hayata geçmesidir. Sahili iki şekilde değerlendirmeye çalıştık. Bir kısmı spor, kültürel etkinlikler, amfi tiyatro, paten pisti, golf sahası, satranç sahası şeklinde olan, diğer kısmı da halkımızın denizin dalga sesini duyabileceği, yürüyüş yollarında yürüyüş yapacağı, deniz kenarında banklarda oturup, dinlenebileceği şekilde projelendirme yapıldı. Sahil bandımız bütün güzelliğiyle ortaya çıkacak. Yaptığımız çalışmalarla bu güzel coğrafyaya, halkımıza layık olmaya çalışıyoruz. Sahilimiz çok güzel oldu” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here