Haftayı Bay Geçirecek Olan İskenderunspor, Antalya’da!

0
47

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta bu haftayı bay geçirecek olan Turuncu-Mavili takımımız İskenderunspor, hazırlıklarını Antalya’da gerçekleştirdiği antrenmanlarla sürdürüyor. Turuncu-Mavililer, günde çift idmanla hazırlıklarını devam ettiriyor.

Geçtiğimiz hafta sonu 68 Aksaray Belediyespor’a 2-1 yenilerek camiasını üzen İskenderunspor bu haftayı bay olarak geçirecek. Temsilcimiz, Bay olarak geçireceği haftayı Antalya’da değerlendiriyor. İskenderunspor, Antalya’daki çalışmalarının yanı sıra transferde de hız kesmiyor. Bu bağlamda Kayserispor’dan hücum oyuncusu Nurettin Korkmaz’ın sezon sonuna kadar kiralandığı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “Kulübümüz, son olarak Kayserispor’dan hücum oyuncusu Nurettin Korkmaz’ı sezon sonuna kadar kiralamıştır. Anlaşmanın hem oyuncumuza hem kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

İskenderunspor’umuzun yeni transferi golcu futbolcu Nurettin Korkmaz, Antalya kampına katılarak, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here