Hafta İçi Kupa, Hafta Sonu Lig Maçı!

0
159

spor-program2Hafta içinde Türkiye Ziraat Kupası oynayan 3. Lig temsilcilerimiz bu hafta sonu da lig maçlarına devam edecek. Kupada birbirleri ile eşleşen temsilcilerimiz Pazar günü de ligdeki mücadelelerini sürdürecek. Körfez İskenderunspor, Niğde Belediyespor’u, Erzin Belediyespor ise Kızılcabölükspor’u sahasında konuk edecek. Payasspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor deplasmanına, Kırıkhanspor ise Gölbaşıspor A.Ş. deplasmanına çıkacak.

Hafta içinde sahasında Erzin ekibini ağırlayan ve 120 dakika sonunda penaltılarla tur atlayan Körfez İskenderunspor yine sahasında Niğde Belediyespor’u ağırlayacak. Son iki haftada aldığı kötü sonuçların telafisi peşine düşen Turuncu-Mavililerde hedef galip gelerek 3 puanın sahibi olmak.

Diğer temsilcilerimizden Erzin Belediyespor’da sahasında Kızılcabölükspor’u konuk edecek ve rakibi karşısında galip gelmenin mücadelesini yapacak. Payasspor ise Denizli Büyükşehir Belediyespor deplasmanında puan kovalayacak. Ligin flaş ekibi Kırıkhanspor da Gölbaşıspor A.Ş. karşısında puan ya da puanlar alabilmenin hesaplarını yapacak.

Hatayspor’un Maçı Pazartesi Günü

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Hatayspor ise ikinci hafta maçında karşılaşacağı K.Maraşspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Hatayspor’un oynayacağı bu maç, Dünya Aba Güreşi Şampiyonasının Antakya’da yapılacağı için Pazartesi gününe alındı. Kendi saha ve seyircisi önünde ilk maçına çıkacak olan Bordo-Beyazlı futbolcular K.Maraş maçından galibiyetle ayrılmayı ve Hacettepe yenilgisini unutturmayı hedefliyor. Pazartesi gününe kadar maça hazır hale geleceklerini belirten Durmuş Ali Hoca, taraftarlardan biraz sabır göstermelerini beklediklerini söyledi. Haftanın programı şöyle olacak:

Körfez İskenderunspor-Niğde Belediyespor

13 Eylül 2015 Pazar Saat: 15.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Veli Ersin Bıçak, M.Mithat Levent, Furkan Ürün

Denizli Büyükşehir Belediyespor-Payasspor

13 Eylül 2015 Pazar Saat: 16.30

Doğan Seyfi Atlı Stadı

Melih Gündoğdu, Mustafa Han, Arda Darcan

Erzin Belediyespor-Kızılcabölükspor

13 Eylül 2015 Pazar Saat: 15.30

Erzin İlçe Stadı

Erdem İren, Recep Ekin, Emre Doğu

Gölbaşıspor A.Ş.-Kırıkhanspor

13 Eylül 2015 Pazar Saat: 16.00

Gölbaşı İlçe Stadı

Mert Güzenge, Sedat Etik, Ümit Ambar

Hatayspor-Kahramanmaraşspor A.Ş.

14 Eylül 2015 Pazar Saat: 15.30

Antakya Atatürk Stadı

Ömer Murat Ülger, Suha Adıyaman, Mustafa Savranlar

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here