Hacı Bektaşi Veli Alevi Kültür Derneği İTSO’yu Ziyaret Etti

0
182

itso-akad ziyaret1İskenderun Hacı Bektaşi Veli Alevi Kültür ve Tanıtım Derneği Başkanı Mehmet Buluş, Vakıf Başkanı Düzgün Argun ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette İskenderun’un hoş görü kenti olduğuna dikkat çekildi. Ziyarette söz alan Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Başkanı Mehmet Buluş; “Dernek olarak sen ben yok biz varız anlayışı ile hareket ediyoruz, bu bağlamda derneğimizde kadınlarımıza yönelik okuma yazma, çeşitli el beceri kursları, bağlama kursları, gitar kursları verilmektedir. Bizler hoşgörü içerisinde birbirimize saygı ve sevgi gösterilmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Hepimiz inançlı insanlarız, birbirimizin önünü açmamız lazım, Yaradılanı Yaradan’dan ötürü sevmemiz lazım. Hatay sevgi ve hoş görü kenti. Burada değişik din ve mezhepten insanlar yüzyıllardır barış ve kardeşlik ortamında yaşamlarını sürdürüyorlar. Bu birlikteliğin bizlerin zenginliği olduğu kanaatindeyim” dedi.

İskenderun Hacı Bektaşi Veli Alevi Kültür ve Tanıtım Derneği’nin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Çağrı Belibağlı, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Muhsin Yeter, Necat Özkaya ve Gassan Kuran da hazır bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here