Başkan Savaş, “Temel Hedefimiz ‘Modern Hatay’ Olmak”

0
88

lütfü savaş45Hatay’ın her noktasına hizmet götürme çalışmalarını sürdüren Hatay Büyükşehir (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Reyhanlı ve Kırıkhan ilçelerini ziyaret ederek halkla bir araya geldi.

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ile birlikte yoğun bir çalışma programına giren Başkan Savaş, halk toplantılarını Reyhanlı’nın Davutpaşa Mahallesi ile Kırıkhan’ın Özyörük ve Kızıltaş mahallelerinde halkın büyük katılımıyla gerçekleştirdi.

Hatay’a hizmet etmek amacıyla insan odaklı ve geleceğe dönük çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Başkan Savaş, 15 ilçenin tamamına eşit ve kaliteli hizmet sunabilmeyi hedeflediklerini söyledi.

lütfü savaş46

Hemşerileri tarafından gösterilen teveccühe layık olarak, büyük bir sorumluluk bilinci içinde çalıştıklarını belirten Başkan Savaş; “Bize verilen hizmet etme yetkisinin ağırlığının bilincinde olarak bu göreve talip oldum. Yerel seçim sonrasında HBB Meclisi’nde yaşanan gerilimli ortamı atlatarak Hatay’a hizmet etmeye başlamamız ise geçtiğimiz aylarda mümkün olabildi. Bu anlamda hizmetlerimizi ortaya koymaya başlayacağımız önümüzdeki uzun süreç içerisinde temel hedefimiz, Hatay’ın her noktasını altyapı ve üstyapısıyla modern bir kent haline getirmek olacak” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışının gereklerini yerine getirmek üzere hemşerilerinin taleplerini bir bir dinlediklerini ve daha sonra hizmet aşamasına geçtiklerini vurgulayan Başkanı Savaş, halkın isteklerini bir emir olarak gördüklerini söyledi.

Halk toplantılarına katılan vatandaşlar ise Başkan Savaş’a Hatay’ın huzurunu koruduğu ve ortaya koyduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here