Güven; “Şampiyon Olacağız!”

0
73

erzin bldspor3Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Malatya İl Özel İdaresini, uzatma dakikalarında attığı golle deviren lider Erzin Belediyespor, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Hedeflerinin takımı profesyonel lige çıkarmak olduğunu her fırsatta dile getiren Teknik Direktör Can Güven, ligi şampiyon olarak tamamlamak için önlerinde son bir maç kaldığını belirtti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Erzin Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Malatya İl Özel İdaresi ile karşılaştı, zorlu geçen karşılaşmanın 90+3. dakikasında Jeremiah’nin attığı golle rakibini yendi. Alınan bu galibiyetin ardından Erzin Belediyespor mutlu sona bir adım daha yaklaşmış oldu.

Maçın değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Can Güven; “Bizim için zorlu geçeceğini bildiğimiz bir maçtı. Çünkü lig ikincisi 44 Malatyaspor ile aynı ilin takımı! Bizi zorlayacaklardı ve nitekim öyle oldu. Karşılaşmanın uzatma dakikasında bulduğumuz gol ile 3 puanın sahibi olduk. Bundan dolayı futbolcularımı kutluyorum. Önümüzde ligin son maçında evimizde oynayacağımız Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor maçı var. Bu maçı da alıp, ligi şampiyon olarak bitireceğimize inanıyorum. Erzin Belediyespor sadece Erzin’in değil Hatay’ın da takımıdır. Ondan dolayı da destek bekliyoruz” dedi. Güven, Şahinbey Belediye’yi de yenip şampiyon olduktan sonra 3. lige çıkmak için bir eleme maçı oynayacaklarının da altını çizdi.

Haftaya evlerinde şampiyonluğu ilan edeceklerine olan inançlarının tam olduğuna vurgu yapan Güven; “Taraftarımızın yoğun ilgisi ve desteği ile takımı bu noktaya getirdik. Deplasmanda dahi takımlarını yalnız bırakmadılar. Cefakâr ve vefakâr taraflarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Takım onların desteği ile bu noktaya gelmiştir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here