‘Gündem’siz Belediye Meclisi

0
112

İskenderun Belediye Meclisi, dün, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Başkanlığında belediye meclis salonunda toplandı.

Mecliste yapılan konuşmalarda bölücü terör örgütü tarafından AK Parti yöneticilerine ve güvenlik güçlerine düzenlenen terör saldırıları kınandı.

Teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğinin vurgulandığı toplantıda konuyla ilgili konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Hain PKK’lı teröristlerce şehit edilen AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan ve Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi’ye Allah’tan rahmet diliyorum. Terörü, terörü destekleyenleri ve terörden medet umanları lanetliyorum. Ailelerinin, yakınlarının ve tüm milletimizin başı sağ olsun. Mekânları cennet olsun” dedi.

Daha sonra kent gündemiyle ilgili konulara değinen Başkan Dingil, Büyükşehir belediyesi tarafından yapılması gereken ilaçlamayı İskenderun Belediyesi olarak yapmaya başladıklarını kaydederek; “İlaçlama konusu ile ilgili büyükşehir belediyesine gönderilen yazılara rağmen ilaçlama çalışmaları başlamadı. En son valilikten gelen yazıya istinaden çalışmalara biz başladık. Yılsonuna kadar İskenderun Belediyesi olarak ilaçlama yapacağız. Bunun harcamasını büyükşehir karşılayacak” dedi.

Karayolları arazisi ile ilgili çalışmaların sürdüğünü kaydeden Başkan Seyfi Dingil; “Karayolları projesi ile ilgili çalışmalar bitmek üzere. Bölgenin en güzel en kapsamlı eko parkını buraya yapmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından meclis gündeminde görüşülecek madde olmadığından meclis Ağustos ayında toplanmak üzere kapatıldı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here