Gündemden Kısa Kısa Haberler

0
212

gündem kısa2Belediye Meclisi Cuma Günü Olağanüstü Toplanacak

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan tek maddelik gündem konusunu görüşmek üzere 16.08.2013 Cuma günü saat 10.00’da Belediye Meclis Salonunda olağanüstü olarak toplanacak. Yeni İmar Planına yapılan itirazları değerlendirecek olan Meclisin gündeminde şu madde görüşülecek; “Belediyemiz Meclisince kent merkezi için yapılmış olan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planına yapılan itirazların Belediye Meclisince gruplandırılarak görüşülmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu tarafından hazırlanan raporların görüşülmesine devam edilmesi.”

Antakya’da Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İlimiz yine orman yangınına teslim oldu. Dün Antakya’da ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Alınan bilgiye göre, Ballıöz köyünde yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda piknik yapılan bölgede 3 ayrı noktada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangına, Hatay Orman İşletme Müdürlüğü’nün 10 ekibi, 3 helikopter ve bir uçakla müdahale edildi. Bu arada minareden yapılan anonsta, yangına müdahale için vatandaşlardan da destek istendi. Yangını kontrol altına alma çalışmaları Dün akşam saatlerine kadar sürdü.

Prime Mall İskenderun’da Muhteşem Ramazan

Açıldığı günden bu yana birbirinden farklı ve özel etkinliklere imza atan Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine ramazan ayında da keyif dolu günler yaşattı. Ramazan boyunca Ney dinletisinden Hacivat-Karagöze, İlizyon gösterilerinden Aşuk ile Maşuk’a, İbiş ile Pişekar’dan Orta oyununa varıncaya kadar birbirinden keyifli etkinlikler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Bu muhteşem etkinliklerin yanı sıra Ramazan ayına özel planlanan avantajlı kampanyalar ile ziyaretçilerin alışveriş keyfi katlanarak arttı. Bayram boyunca Prime Mall İskenderun ziyaretçilerin yine bir numaralı adresi olurken, yüz binlerce ziyaretçi bayram alışverişi için Prime Mall İskenderun’u tercih etti.

Albay Bağlarlıoğlu’ndan Başkan Civelek’e Veda Ziyareti

İskenderun Deniz Üs Komutanlığı Kurmay Başkanı Deniz Kurmay Albay Ferhat Bağlarlıoğlu ve İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Deniz Piyade Kurmay Albay Halil İbrahim Yıldız, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e veda ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Civelek, tayini çıkan Albay Ferhat Bağlarlıoğlu ve Albay Halil İbrahim Yıldız’a yeni görevlerinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Yusuf Civelek, makamda gerçekleşen veda ziyaretinde, Deniz Kurmay Başkanı ve Deniz Er Eğitim Alay Komutanı’na İskenderun’un fotoğrafının yer aldığı anı tabağı verdi.

Gazeteci Cuma Keseroğlu’nun Anneanne Acısı

Güney Gazetesi ve Güney TV Haber Müdürü Gazeteci Cuma Keseroğlu’nun anneannesi Melihat Keseroğlu hastalığına yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Melihat Keseroğlu dün öğle namazına müteakip Altınözü’nün Karsu Köyünde toprağa verildi. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) yönetimi de bir başsağlığı mesajı yayınladı. İGC yönetimi mesajında; “Cemiyetimiz üyesi, Güney Gazetesi ve Güney TV Haber Müdürü Gazeteci Cuma Keseroğlu’nun anneannesi Melihat Keseroğlu vefat etmiştir. Cenazesi dün öğle namazına müteakip Altınözü’nün Karsu Köyünde toprağa verilen merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verdi. Bizlerde İskenderun Gazetesi olarak, merhumeye Tanrı’dan rahmet, meslektaşımıza ve tüm ailesine başsağlığı diliyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here