Gündemden Kısa Kısa Haberler

0
69

gündem kısa2Akçalı, Gökmeydan ve Üçgüllük’te Elektrik Kesintisi

TEDAŞ İskenderun İlçe İşletme Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre, tesis çalışmaları yapılacağından 28 Mart 2013 Perşembe günü (bugün) İlçemizin Akçalı, Gökmeydan ve Üçgüllük Beldeleri ile civarında elektrik kesintisi uygulanacak. Konu ile ilgili İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “İlçemizin Akçalı, Gökmeydan ve Üçgüllük Beldeleri ile civarında 06.00 ile 14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi zorunluluğu doğmuş olup, hava muhalefeti olmaması halinde anılan gün ve saatler arasında elektrikler kesilecektir” ifadelerine yer verildi.

elektrik kesintisi

Halk Sağlığı Müdürlüğünden Örnek Uygulama

Hatay İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Antakya Vali Ürgen Parkına kurduğu stant ile yaşlıların şeker ve tansiyonunu ölçüyor. İki sağlık personelinin görev aldığı standa gelen yaşlılara çiçek verilerek, hem yaşlılar haftası kutlanıyor, hem sağlıkları konusunda normal hayatlarında kendilerine rehber olacak bilgilendirme broşürleri dağıtılıyor. Bu uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren yaşlılar, İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne bu örnek davranışından dolayı teşekkür ederek, yaşlılara gösterilen bu ilgi ve alakadan dolayı şükranlarını sundular.

yaşlılar haftası3

İskenderun’da “Ezginin Günlüğü” Konser Verdi

Özgün müziğin sevilen gruplarından olan “Ezgi’nin Günlüğü” İskenderunlu hayranlarıyla buluştu. Geçtiğimiz günlerde Locca Cafe Bar’da sahne alan grup, söyledikleri şarkılarla dinleyenleri coşturdu. İskenderun’da ilk kez konser veren grup 2 saat sahnede kalarak bir birinden güzel şarkılarını davetliler için okudu. En çok istek alan parçalarını izleyenlerle birlikte seslendiren grup konser sonrasında ise hayranlarıyla birlikte bol-bol fotoğraf çektirdi.

ezginin günlüğü

HDSDF, 29 Mart Cuma Günü Etkinlik Düzenliyor

Hatay Dernekleri ve Sosyal Dernekler Federasyonu (HDSDF), 29 Mart Cuma günü (yarın) güzel bir etkinlik düzenliyor. Hatay’ımızın özelliğini, güzelliğini, mozaiğini özünde taşıyan Hatay Dernekler Federasyonu, birlik, beraberlik, kültür ve dayanışma gecesi düzenleyerek farklı bir ortam için çalışmalarını sürdürüyor. Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Cuma günü akşamı Antakya Kültür Merkezinde saat 20.00’de başlayacak olan kültür ve dayanışma gecesine tüm Hataylı hemşerilerini davet etti. Etkinliğin dolu-dolu geçmesi için farklı bir program hazırlanan geceye üst düzey protokol yanında çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here