Günay Ziyaretlerini Aralıksız Sürdürüyor

0
79

ümit günay13CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Günay çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Günay, gün içerisinde Marder, spor kurumları ve Suçıkağı Köyünde ziyaretlerde bulundu.

Her zaman halkın içerisinde olduğunu ifade eden Günay; “Bizim yolumuz hizmet yoludur. Biz bu yola halka hizmet için çıktık. Partimiz şahsımı aday gösterir halkımızda teveccüh ederse İskenderun’da bir çok hizmeti hayata geçireceğiz. Özellikle sosyal belediyecilik anlamında marka olacağız. İskenderun halkı hizmetin en güzelini hak ediyor” dedi.

Her bölgeye eşit hizmet götüreceklerinin sözünü veren Günay; “İskenderun her yönden gelişen değişim gösteren bir şehir. Her bölgeye her köye eşit hizmet gidecek. Bizde ayrım olmaz. İskenderun’u 5 yıl içerisinde mega bir kent yapacağız. Yapacağımız projeler ile halkımız rahat bir nefes alacak. Gençlere büyük önem vereceğiz. Bunun için bu seçim çok önemli” şeklinde konuştu.

Marder Başkanı Salih Bayar, Köy Muhtarı Mehmet Kurtar ve spor okulu yöneticileri de gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında Günay’a başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here