Ergin; “Mücadelenin İçinde Olacağız”

0
79

ergin kanser derneğiAk Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, geçtiğimiz günlerde İskenderun’da kurulan Hatay Kanserle Mücadele Derneği’nin kahvaltısına katıldı. Dernek adına Başkan Adnan Tink, dernek çalışmalarında yerel yönetimlerin desteğini isterken, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ergin de; “Çağın vebası olarak bilinen bu illet ile mücadelede katkı sunmak değil, mücadelenin içinde olacağız” dedi.

Hasan Baba Restoranda Hatay Kanserle Mücadele Derneği tarafından gerçekleştirilen kahvaltıya Ak Parti İl ve İlçe Başkanları, İskenderun Belediye Başkan Aday Adayları ile birlikte katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, böylesi bir derneğin yapacağı her çalışmada yerel yönetimleri katkı sunmaya zorunlu bırakacağını belirtti.

Kısa bir hoş geldin konuşması yapan Dernek Başkanı Adnan Tink; “İlimizde eksiliğini hissettiğimiz bu derneği kurduk. Bu konuda yapılması gereken çok şey, alınacak çok yol var. Bu konuda yerel yönetimlerden destek bekliyoruz. Sizlerden istediğimiz, isteklerimizi size sunacağımız ortam yaratmanızdır” diye konuştu.

Dernek üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Aday Ergin; “Kanser çağın vebası olarak bilinen bir illettir. Terör nasılsa kanserde 21. yüzyılda ülkemizde hortlamış bir hastalıktır. Bu konuda dernek kuranlar toplumda farkındalık oluşturmuşlardır ve yapacakları her çalışmaya yerel yönetimleri katkı sunmaya zorunlu bırakacaktır. Çalışmalara katkı sunmak değil, çalışmaların içinde olacağız. Bu erdemli hareketin içinde olmak bizi de mutlu edecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here