Gümrük Kaçağı Sigara ve Makaron Ele Geçirildi

0
17

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince gümrük kaçağı sigara ve makaron satışına yönelik yapılan araştırma ve çalışmalar kapsamında İskenderun’da iki operasyon gerçekleştirildi. Bir ev bir de araç araması kapsamında gümrük kaçağı sigaralar ile makaron ve tütün ele geçirildi.

Kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 2 Eylül tarihinde İskenderun İsmet İnönü Mahallesi Şeker kavşağında bulunan ve M.E.’nin sevk ve idaresindeki araçta arama yapıldı. Yapılan arama sonunda 1490 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, yakalanan şahıs hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapıldı.

Bir diğer operasyonda 3 Eylül tarihinde M.Ö.’nün İskenderun Sakarya Mahallesinde bulunan ikameti ve Dumlupınar Mahallesinde bulunan işyerinde  aramalar yapıldı. Aramalar sonunda; 1100 adet gümrük kaçağı sigara, 14.000 adet doldurulmuş makaron, 30.000 adet boş makaron ve 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.Ö. isimli şahsa da 5607 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here