Gümrük Kaçağı Mallara El Konuldu

0
235

İskenderun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliğince, gümrük kaçağı sigara, gümrük kaçağı cep telefonu, gümrük kaçağı alkol ve gümrük kaçağı makaron satışına yönelik yapılan araştırma ve çalışmalarda, çok sayıda gümrük kaçağı mallar ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, N.G. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı araçta yapılan aramada; 10.000 Paket Gümrük Kaçağı Sigara ve 163 Adet Gümrük Kaçağı Akıllı Cep Telefonu ele geçirildi.

Yıldırımtepe Mahallesinde durdurulan araçta yapılan aramada ise İ.A. isimli şahıstan; 256.000 Adet Gümrük Kaçağı Makaron ele geçirildi.

O.Ç. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada da 58 Şişe içerisinde toplam 65 Litre El Yapımı Boğma Rakı, 57 Şişe (Viski, Şarap, Votka, Cin) Gümrük kaçağı içki ele geçirilirken, içerisinde S.C ve A.C isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada ise 10 Adet Gümrük Kaçağı Cep Telefonu ve 66 Adet Cep Telefonu Aksesuarı ele geçirildi.

Malzemelerle birlikte yakalanan şüpheli şahıslara 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet (SKM)’den adli işlem yapıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here