Gül; “Çelik-İş, Bükülmez Bir Bilek Olarak Yoluna Devam Edecektir”

0
117

çelik-iş yemek1Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül; “Çelik-İş, Bükülmez Bir Bilek Olarak Yoluna Devam Edecektir”

Çelik-İş Sendikası  15 Ocak 2014 seçimlerinin ardından, üyelerine Grand Plaza’da bir akşam yemeği verdi. Düzenlenen yemeğe  Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Genel Sekreter Yunus Değirmenci, Genel Mali Sekreter Bayram Altun, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Muharrem Şahin Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel, İskenderun Şube Sekreteri Hacı Gönül, Şube Mali Sekreteri Tuncay Avcı, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Musa Okcu, Şube Eğitim Sekreteri  Murat Kayış ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. Yemeğe ayrıca Adalet eski Bakanı, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İskenderun Belediye başkan aday adaylarıyla, diğer bazı konuklar katıldılar.

Yemekte bir konuşma yapan Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül; “Bugün dostça, kardeşçe, şeffaf bir seçim yaşadık. Türk ve dünya sendikal yaşamına örnek olabilecek bir seçimi el birliğiyle başardınız. Bunun sonucunda Türk İşçi Sınıfı, İsdemir ve Çelik-İş kazandı. Bu bölgeye, bu coğrafyaya yön veriyorsunuz. Bu seçimde demokrasi kazandı, İsdemir kazandı, sizler kazandınız. Bizleri bölmek isteyenlere bugün demokrasi dersi verdiniz. Eskinden olduğu gibi İsdemir’de yine alnı açık ve başı dik dolaşacağız. Çelik-İş Sendikası bundan sonra da bükülmez bir bilek olarak yoluna devam edecektir” diye konuştu.

çelik-iş yemek2

Daha sonra söz alan Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin; “İsdemir’in her sorununda Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı ve üst düzey yöneticiler Ankara’da büyük emek sarf ediyorlar. En son bedelsiz  %  11 hisselerin borsada işlem görmesi için SPK, Milli Savunma Bakanlığı ve Başbakanlık nezdinde bir çalışma yaptılar. Bizler de diğer alanlarda onlara destek olduk. SPK karar aldı ve karar yürürlüğe girecek.  % 11’lik hisseler borsaya kota edilene kadar sendikanız ve bizler bu işin takipçisi olacağız. Sizleri olgun, huzurlu ve örnek seçiminiz için tebrik ediyor, 30 Mart yerel seçimlerinin de aynı güzellik ve olgunlukla geçmesini dileyerek, sizlerden hayır dualarınızı ve seçim desteklerinizi bekliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here