Gül; “Ali Uysal’ın Fikirlerine İhtiyacımız Olacak!”

0
484

ibrahim gül15MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; “Ali Uysal’ın Fikirlerine İhtiyacımız Olacak!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkanı İbrahim Gül, yoğun seçim kampanyasına belde ve köylerde devam ederken, bölgede en yoğun istihdamı sağlayan Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’a da konuk oldu. Ali Uysal, Uysal Group’a konuk olan İbrahim Gül ve ekibini kahvaltıda ağırlayarak başarı dileklerinde bulundu.

Tüm siyasi partilere eşit mesafede durduğu bilinen Ali Uysal, İbrahim Gül ve ekibini şirket merkezinde ağırlarken, İskenderun’un yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek, halkın teveccühü doğrultusunda şehri yönetecek ekibin büyük bir sorumluluğu sırtlayacağına dikkat çekti.

Bölgede yoğun istihdam ve konut üretimiyle tanınan hayırsever işadamı Ali Uysal’a konukseverliğinden dolayı teşekkür eden İbrahim Gül, gerek istihdam ve gerekse de hayır işlerinde öncülük eden Ali Uysal’ın görüşlerine her zaman ihtiyaç duyacaklarını söyledi. Gül, bölgenin gelişmesi ve kalkınması için büyük çaba sarf eden Ali Uysal’ın fikirlerini İskenderun Belediyesini kazandıktan sonra da alacaklarını da belirtti.

Gül’e teşekkür eden Uysal Group Yönetim Kurul Başkanı Ali Uysal; “İbrahim Gül’ü yedi yıl önce iyi ki tanıdım, ahde vefayı İbrahim Gül’den öğrendim. Genelde iş çevresinde MHP’li dostumun az olduğu bir ortamda adam gibi adam İbrahim Gül’den öyle bir yakınlık ve dostluk gördüm. Bu seçim arifesinde inşallah kendisi, ailesi ve bölgemiz için hayırlı olacağını düşündüğüm adaylıktan alnı açık ve başı dik çıkmasını diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here