Grup Maçları Hatay’da da Oynanacak!

0
202

voleybol2Voleybol Deplasmanlı Bölgesel Lig Final Grupları Müsabakaları Mart Ayında Gerçekleştirilecek

2013-2014 voleybol sezonu Deplasmanlı Bölgesel Lig Final Grupları (Bayan-Erkek) müsabakalarının oynanacağı şehirler belli oldu. Müsabakaların bir ayağı da ilimizde gerçekleştirilecek. 7-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan grup final maçlarında 1. olan takımlar ise direk 3. Lige çıkacak.

Deplasmanlı Bölgesel Lig Final gruplarının erkek kategorisini 32 takım yer alıyor. 8 gruptan oluşturulan final maçlarının A grubunda yer alan Adana Çukurova Efes, Adana Kazime Özler, Mersin Tarsus Akd. Genç ve Mersin Güneş Spor takımları, 7-9 Mart tarihleri arasında müsabakalarını ilimizde yapacaklar.

Bayan kategorisinde yer alan ilimiz temsilcilerinden Hatay Herek Gençlik takımı ise, grup final maçını yine 7-9 Mart tarihleri arasında Niğde ilinde oynayacak.

Grup müsabakaları sonunda grup 1.’leri toplam 8 takım 3.lige terfi edecek. Teknik toplantı ve kura çekimi de 06 Mart perşembe günü saat 18.00’de ilgili yarışma merkezlerinde yapılacaktır. Takımlar teknik toplantıda 12 veya 14 kişilik oyuncu listelerini ve lisanslarını federasyon temsilcisine vermeleri gerekmektedir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here