Antakya Çok Amaçlı Spor Salonu Hizmete Girdi

0
348

antakya spor salonu1Antakya Belediyesi tarafından yaptırılan ve hizmete sunulan çok amaçlı spor salonu ilgili görmeye başladı. Homend Antakya Belediyesi Takımı Genel Menajeri Mesut Yılmaz, çocuk ve gençlerimize büyük katkı sağlayan bu salonu halkın hizmetine sunan Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Çok amaçlı spor salonunun bir ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu söyleyen Genel Menajer Yılmaz; “Bu salon çeşitli branşlarda faaliyet gösteren sporcularımızın sağlıklı bir şekilde spor yapmasına olanak sağladı. Haftanın yedi günü aralıksız olarak hizmet veren salonda, alt yapı kız ve erkek basketbol takımları, step, aerobik, pilates dersleri, voleybol takımı alt yapı çalışması, savunma sanatları çalışmaları, GSİM alt yapı kursları vb. gibi çalışmalar var. Çok amaçlı salon tüm bu çalışmaların yapılabilmesi için önemli bir eksikliği giderdi” dedi.

Çok amaçlı salonunun halkın hizmetine girmesini sağlayan Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür eden Yılmaz; “Başkanımız çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması ve sporun teşvik edilmesi amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu anlamda, çocuk ve gençlerimize büyük katkı sağlayan bu salonu halkımızın hizmetine sundu, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yapılan çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları ile spor salonunun daha güzel bir görünüme kavuştuğuna da vurgu yapan Yılmaz, salon için yer tahsisinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın’a da teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here