Greenpeace ‘Atölye Çalışması’ Bugün Başlıyor

0
97

greenpeace toplantıTürkiye’nin 4 ayrı noktasında “Atölye Çalışması” yapacak olan Greenpeace üyeleri, bu çalışmalarında medya iletişim, propaganda, anket çalışması gibi konular hakkında bilgiler verecek. “Atölye Çalışması”nın bir ayağının İskenderun’da olacağını söyleyen DAÇE Ortak Sekreteri Oktay Demirkan, kentimizde gerçekleştirilecek olan çalışmanın 5-6 Ekim tarihlerinde Grand Akçalı Otelde gerçekleştirileceğini söyledi.

Yeşil ve barışçıl bir gelecek için gereken güçlü çözümleri ve küresel çevre problemlerini ortaya koymak için şiddet içermeyen ve yaratıcı çatışma kullanan bağımsız bir kampanya organizasyonu olan Greenpeace, İskenderun’da sivil toplum örgütleri ile buluşuyor.

5-6 Ekim tarihlerinde Grand Akçalı otelde Greenpeace üyelerinin sivil toplum örgütleri bir araya geleceğini söyleyen DAÇE Genel Sekreteri Oktay Demirkan; “Kentimizde gerçekleştirilecek olan atölye çalışmasına çevre illerdeki çevre koruma derneklerinin yanı sıra İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Barış Sönmez, Akarca Çevre Koruma Derneği Başkanı Yavuz Selim Soydan, Amanoslar Koruma Derneğini de katılacak. Atölye çalışmasını Greenpeace Termik Santral Karşıtı Grubundan Reşit Ergin ve changeorg. Yöneticisi Uygar Özemsi yönetecek” dedi.

Demirkan, bu atölye çalışmasının özellikle yeni çevreciler ve çevre bilinci taşıyanlar için yaralı olacağını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here