Gözümüz Kulağımız Düzce’de Olacak

0
44

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, Çarşamba günü (bugün) deplasmanda oynayacağı kritik Bitexen Düzcespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Zorlu karşılaşma öncesinde tesislerde yapılan son antrenmanı Kulüp Başkanı Hakan Bolat ve taraftarlar da yakından izledi.

Zorlu deplasman öncesinde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Düzcespor maçında sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına vurgu yaparak; “Biz hangi rakip olursa olsun, deplasmana galibiyet parolası ile gidiyoruz. Yine galibiyet parolası ile gideceğiz. Dostluk adına güzel bir maç geçsin istiyoruz, bu bizim için çok önemli. İnşallah hiçbir olay olmadan, futbolcuların arasında bir sorun çıkmadan, centilmence, fair-play’e yakışır güzel bir maç geçmesini çok istiyorum.

Biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız, tabii ki onlar da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Bu gruptan iki takım çıkıyor, biz son dakikaya kadar ikinci lige çıkmak için çaba sarf edeceğiz. İkinci lig fırsatımız hala var. En büyük favorilerden bir tanesi biziz” diye konuştu.

Tesislerde son çalışmasını yapan Turuncu-Mavili futbolcular, dün öğle saatlerinde uçak ile İstanbul’a oradan da karayoluyla Bolu iline geçecek. Turuncu-Mavili renklere gönül verenlerin gözü de kulağı da Düzce’de olacak.

Düzce 18 Temmuz Stadında saat 15.00’te başlayacak olan kritik mücadeleyi Burak Olcar, Vural Gül, Çağlar Mehmet Uludağ hakem üçlüsü yönetecek. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here