Gözler Isparta Maçına Çevrildi!

0
28

İskenderunspor Zorlu Karaman Deplasmanından Puanla Döndü: 2-2

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Play-Off mücadelesi veren takımlar arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu zorlu Karaman deplasmanında rakibi ile 2-2 berabere kalarak kentine 1 puan ile döndü. Turuncu-Mavili ekibimiz, Karama Futbol Kulübünden aldığı 1 puanla puanını 39’a çıkardı.

Temsilcimiz İskenderunspor bu hafta sonu ise yine oldukça önemli bir maça daha çıkacak. Karaman’dan puanla dönen ekibimiz, Pazar günü play-off mücadelesi veren takımlardan Isparta 32 spor’u konuk edecek.

Önce Öne Geçti, Sonra Geriye Düştü

Yeni Karaman Stadında oynanan, Adem Cinek, Metin Yalçın ile İsmail Ertunç hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ilk golü temsilcimiz buldu ancak ev sahibinin gollerine engel olamayınca bir anda geriye düştü. Turuncu-Mavililer ilerleyen dakikalarda bir gol daha bularak sahadan beraberlikle ayrılmasını bildi.

Ev sahibi Karaman Futbol Kulübünün gollerini 60. dakikada penaltıdan İbrahim Can Köse ile 69. dakikada Erdem Dikbasan atarken, misafir ekip İskenderunspor’un gollerini de 53. dakikada kendi kalesine Ömer Faruk Gümüş ve 77. dakikada Ömer Kuşan kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor puanını 39’a, Karaman FK da 32’ye yükseltti.

Pazar Günü Isparta 32 Spor’u Konuk Edeceğiz

Gruptaki play-off iddiasını sürdürmek isteyen temsilcimiz İskenderunspor 18 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Isparta 32 spor’u konuk edecek. 24 maçta 43 puan toplayan Isparta ekibi klasmanda 5. sırada bulunuyor. Hemen arkasında 6. sırada ise temsilcimiz İskenderunspor var. Turuncu-Mavili ekibimiz, 23 maçlık periyodun sonunda 39 puan topladı. Turuncu-Mavililer play-off’lara kalmak ve zirveden uzaklaşmamak için çaba sarf ederken, gözünü de bu hafta oynanacak olan Isparta 32 spor maçına çevirdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here