Gözde Tıp Merkezi Göz Hastanesi Renkli Bir Açılışa İmza Attı

0
2458

gözde tıp merkezi1Kentimizde iddialı bir şekilde hizmet veren Gözde Tıp Merkezi Göz Hastanesi’nin resmi açılışı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdi.

Hastanenin açılışına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun eski Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ve iş dünyasından birçok isim ile sağlık personeli katıldı.

İskenderun halkının yakinen tanıdığı göz doktorlarının bir arada toplandığı Gözde Tıp Merkezi Göz Hastanesinin açılış kurdelesini Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, Milletvekili Akgöl, İskenderun Belediye Başkanı Dingil, Yusuf Civelek ve İbrahim Gül birlikte kestiler. Kurucu Ortaklığını Ercüment Alpaydın, Hamit Özen ve Serhan Esmerligil’in yaptığı Gözde Tıp Merkezi Göz Hastanesinin başhekimliğini de Op. Dr. Yahya Sıddıkoğlu yapacak.

gözde tıp merkezi2

Yine kentin sevilen göz doktorları arasında gösterilen Fuat Cesur Yağcı, Süleyman Aksoy ve Dâhiliye Uzmanı Dr. Nejat Yılmaz’da Gözde Tıp Merkezi Göz Hastanesi kadrosunda yer alıyor. Hastane Müdürlüğünü Demet Yelmer’in yaptığı profesyonel kadro da hedef ise Hatay’ın parmakla gösterileceği ‘Göz Hastanesi’ olabilmek.

Hastane teras katında düzenlenen açılış kokteylinde davetliler ile bire bir ilgilenen hastane yönetimi, davetlilere hastaneyi tanıttılar. Kokteylde sahne alan Kafkas dans ekibi de gösterisi ile davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Gözde Tıp Merkezi Göz Hastanesi olarak Hatay’da göz hastanesi denildiğinde akla gelen ilk hastane olmak istediklerini ifade eden hastane kurucu ortaklarından Ercüment Alpaydın; “Bunun için uzman bir kadro ile yola çıktık. Göz sağlığında artık hiçbir vatandaşımızı farklı illere göndermeyeceğiz” dedi. Konuşmalarında insan sağlığının önemine dikkat çeken Hastane Başhekimi Dr. Yahya Sıddıkoğlu’da, göz sağlığı ile ilgili tüm tedavi metotlarının Gözde Tıp Merkezi Göz Hastanesinde gerçekleşebileceğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here