Gıda Mevzuatı Anlatıldı

0
104

gıda mevzuatı1Türk Gıda Mevzuatı ile ilgili İlçe Tarım Müdürlüğü’nün katılım gösterdiği ‘İlçe Koordinasyon Toplantısı’ İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit başkanlığında ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda kısa bir açıklama yapan İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit; “İlçemizin hijyen koşullarının reel hale getirilmesi, varsa eksiklerin gözden geçirilmesi ile ilgili bir çalışma yapılacaktır. Ben hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Özellikle meslek kuruluşlarımız halk sağlığı konusunda yeterli ilgi ve alakayı gösteriyorlar.

Bizim burada yapacağımız şeyler teknik düzenlemeleri ve halkımızın sıhhat şartlarına uygun hizmetleri gözden geçirerek onlara anlatabilmek. İnşallah verimli bir toplantı olur. Burada meslek kuruluşlarımızın önerileri bizler için yol gösterici olacaktır. Halk, insan ve kamu sağlığı için hakikaten gerekli ilgi ve alakayı gösteriyorsunuz. Sizlere tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here