Gençlik Spor Kulübü Sporcularının Hedefi: Milli Takım!

0
64

karateciler3Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasına 8 sporcu ile katılacak olan İskenderun Gençlik Spor Kulübü, çalışmalarını sıkı bir şekilde aralıksız sürdürüyor. Antrenör Bünyamin Göz öncülüğünde şampiyona hazırlanan sporcuların hedefinde milli takıma katılmak var.

İskenderun Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Bünyamin Göz, Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasının 20-22 Kasım ve Milli Takım Seçme müsabakalarının 23 Kasım’da Samsun’da yapılacağını söyledi.

Müsabakaların Samsun’da İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda yapılacağını da duyuran Antrenör Göz; “Müsabaka kayıtlarına son başvuru süresi 17 Kasım Pazartesi günü saat 23.59’a kadardır. Kayıtların federasyon sitesinde bulunan Müsabaka Kayıt Sistemi üzerinden yapılacak olup, 17 Kasım Pazartesi günü saat 00.00’da sistem kapanacaktır. Ferdi Lisansa sahip sporcuların kayıtları Kesin Kayıt günü bizzat yapılacaktır.

Belirtilen tarih ve saate kadar Müsabaka Kayıt Sisteminden düzeltmelerini yapmayan kulüpler; düzeltmeleri Kesin Kayıt günü sporcu başına makbuz karşılığında Federasyona 10.00 TL ödeyerek yaptırabileceklerdir. Türkiye şampiyonasında takım kata müsabakaları yapılmayacak olup, seçmelere katılmak isteyen kulüpler kesin kayıt günü takım kata kayıtlarını yaptıracaklardır” dedi.

İskenderun Gençlik Spor Kulübü olarak, bu şampiyonaya hazırlıklarının aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü de sözlerine ekleyen Göz; “Mehmet Hırçın, İbrahim Kaya, Behzat Bilen, Selim Orhan, Anıl Can Güler, Ulaş Can Altay, Mesut Koca ve Ezgi Yalçın ile şampiyonaya katılacağız. Öncelikli hedefimiz şampiyonada başırılı olup, dereceye girmek daha sonrada milli takıma sporcu vermektir. Sporcularım arasında Selim Orhan ve Ulaş Can Altay geçen yıl milli takıma girmeyi kıl payı kaçırmışlardır. Bu yıl ise hedefimiz mutlaka en azında 4 sporcumuzu milli takıma vermektir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here