Gelmen; “Hedefimiz İskenderun ve Büyükşehir Belediyelerini Almak!”

0
53

Demokrat Partililerden Gazetemize Ziyaret

Gazetemiz idarehanesini ziyaret eden Demokrat Parti (DP) İskenderun İlçe Başkanı Ahmet Gelmen, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili hedeflerini de açıkladı. Yerel seçimlerde İskenderun Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesini alacaklarına inandıklarını söyleyen DP İlçe Başkanı Gelmen, bunun için de çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Kısa bir süre önce Demokrat Parti İskenderun İlçe Başkanı olarak atanan Ahmet Gelmen, partinin ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemiz idarehanesine gelerek, burada gazetemiz imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli ile bir süre görüştü. Sohbetin ana konusu yaklaşan yerel seçimler olurken, Gelmen ve Yönetim Kurulu üyeleri İskenderun Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesinin alınması hakkında oldukça iddialı olduklarını dile getirdiler.

Nezaket ziyaretinde yaklaşan yerel seçimler ile ilgili düşüncelerini dile getiren İlçe Başkanı Gelmen; “Ben ve arkadaşlarım, göreve kısa bir zaman önce geldik. İlk işimiz ilçe için örgütlenmemizi tamamlayıp, tabana inmek oldu. Yerel seçimlerde hedefimiz İskenderun ve Büyükşehir Belediyelerini almaktır. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Güçlü isimlerle yola çıkarak hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

İskenderun Gazetesi imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli ise İskenderun’da yerel seçimlerin her zaman için çekişmeli ve heyecanlı geçtiğine işaret ederek; “Bu kez de kentimizde heyecanlı bir yarışın içinde olacağımızı tahmin ediyorum. Tek temennimiz İskenderun’a ve ilimize güzel katkılar yapabilecek isimlerin başa gelmeleridir. Sizlere de bu zorlu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here