Gelişim Hastanesi, Payas Belediyespor’un Sağlık Sponsoru Oldu

0
92

payas bldspor8Özel İskenderun Gelişim Hastanesi ile Payas Belediyespor 1975 arasında sağlık sponsorluğu protokolü imzalanırken, Hastane Direktörü Ozan Yaşar’dan çok önemli bir müjde geldi. Yaşar, Gelişim Hastanesi olarak Sporcu Sağlığı Merkezi kuracaklarını belirtti.

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, bu sezon 3’cü Ligde mücadele edecek Payas Belediyespor’a ve kulüp bünyesindeki diğer spor dallarında mücadele veren takımlara sağlık sponsoru oldu. Sağlık sponsorluğu protokolünü imzalayan Payas Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Eczacı Mustafa Akyol ile Hastane Direktörü Ozan Yaşar, spora ve sporcu sağlığına verilen öneme dikkat çektiler.

Mustafa Akyol yaptığı açıklamada; hem bir sağlıkçı ve yönetici olarak Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nin kadro ve teknoloji yatırımlarını büyük bir takdirle izlediklerini belirtirken, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nin sponsorluk konusunda verdiği desteğe de ayrıca mutlu olduklarını söyledi. Radyoloji bölümü imkânları, kadro kalitesi ve yatırımlarla büyük işler başarıldığına işaret eden Akyol; “Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlarınız Başhekim Dr. Zeki Karaoğlan ve Dr. Mustafa İşler’in başarılarını da yakından izliyoruz. Sizleri yürekten tebrik ederken, aynı zamanda da kulübümüze göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz” dedi.

Hastane Direktörü Ozan Yaşar da, hastane olarak yatırımların tüm hızıyla sürdüğü bir ortamda sporcu sağlığı merkezi kurmak hedefinde olduklarını belirterek; “En iyi imkânlarla hizmet vermek gayretindeyiz. Bölgemiz spora çok önem veriyor. Biz de bu konuda bir sporcu sağlığı merkezi kurarak katkı sunmak istiyoruz. İskenderun’a önemli yatırımlar yapmak noktasında çok yüksek maliyetli bir cihazın test çalışmaları başlıyor. En kısa sürede en iyi hizmet alarak, herkesin hastanemizden gönül rahatlığıyla ayrılmasını istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here