“Geç Kalmayın Genç Kalın”

0
273

starlife fitness3Starlife Fitness Spor Merkezinden İddialı Başlangıç!

Starlife Fitness Spor Merkezi geçtiğimiz hafta sonu İskenderunluların hizmetine açıldı. 12 Aralık Cumartesi günü çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete giren Starlife Fitness Spor Merkezi ‘Geç Kalmayın Genç Kalın’ sloganıyla oldukça iddialı bir başlangıç yaptı.

Savaş mahallesi 42. sokak No:7/121 1 Nolu Belediye İşhanı birinci katta hizmete giren merkezin açılış kurdelesini İşletme Sahibi İhsan Akpınar ile davetliler birlikte kesti.

starlife fitness4

Amaçlarının kente hizmet olduğunu kaydeden İhsan Akpınar, Starlife Fitness Spor Merkezi’ni İskenderun hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Akpınar daha sonra davetlilere merkezi gezdirdi.

Merkezleri hakkında bilgiler veren Spor Akademisi mezunu olan İşletme Müdürü Kamer Akpınar, farklı sporlarda da hizmet vereceklerini kaydetti. Akpınar, fitness, kardio, plates, kondisyon, body building, personal training, aerobik-step, resistance training, tabata, kick box, functional training, crossfitt, total body, super strong, taekwon-do, uzak doğu sporlarında hizmet verecek olan merkezlerinde alanında uzman farklı branşlarda 8 antrenörle çalışacaklarını söyledi.

starlife fitness5

Sağlıklı yaşam için bu merkezi hayata geçirdiklerini ifade eden Akpınar, “Tecrübeli antrenörlerimizle bilimsel çalışmalara ağırlık vereceğiz. Grup dersler, kentimizde bulunmayan sportif faaliyetlerimizi vitamin barımızdan dosğru beslenme ürünleriyle destekleyeceğiz. Bel, boyun fıtığı, obezite gibi rahatsızlık yaşayanlara da doğru beslenme ve doğru antrenmanlarla sağlıklı bireyler olmaları adına destek olacağız. Tüm İskenderun halkını bekliyoruz. Geç kalmayın, genç kalın” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here