Gazetemiz Ekibinden İGC Yeni Yönetimine Ziyaret

0
148

igc ziyaret6Cıncık; “Projelerimizi Hayata Geçirmeye Başladık, Devamı da Gelecek”

Gazetemizin idareci ve çalışanları, geçtiğimiz günlerde yeni yönetim kurulunu oluşturan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetecilerin buluşmasında masaya yatırılan konu ise gazetelerin ve gazete çalışanlarının sorunları oldu.

İskenderun Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Genel Yayın Yönetmeni Semir Bağırsakçı, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ve Editör Helga Terbiyeli, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini oluşturan İGC’nin konuğu oldular. Gazetemiz ekibi, İGC binasında Başkan Veysel Cıncık, Genel Sekreter Hilmi Diken ve bazı cemiyet üyelerince ağırlandılar.

igc ziyaret7

Gazetecilerin buluşmasında masaya yatırılan konu elbette ki kentimizde bulunan gazetelerin ve gazete çalışanlarının sorunları oldu. İGC’nin yeni başkanı Veysel Cıncık, bu sorunların üstesinden gelmek için göreve talip olduklarını belirterek, göreve gelmeden önceki vaatlerini de tek-tek hayata geçirdiklerine dikkat çekti.

Öncelikli hedeflerinin gazeteleri çıkmadan ‘gazeteciyim’ diyerek kentte dolaşanları elemek olduğunun altını çizen Cıncık; “Gazetecilik onurlu bir meslektir ve hakkıyla yapılması gerekir. Çıkıp çıkmadığı belli olmayan bazı gazetelerin sahiplerinin gazeteciyim diye piyasada dolaşmaları ve çıkar elde etmeleri karşısında etkin bir çalışma yapacağız.

igc ziyaret8

İskenderun’da görev yapan gerçek gazetecilerin listesini tüm kamu ve özel kuruluşlara bildireceğiz. Şahsi çıkar peşinde koşanlarla da mücadele edeceğiz. Ayrıca göreve talip olurken, yapmayı planladığımız tüm projelerimizi ilk hafta itibariyle hayata geçirmeye başladık, devamı da gelecek” dedi.

Daha sonra söz alan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ise yeni yönetimin İGC ve tüm emekçi gazeteciler adına hayırlı olmasını temenni etti. Gazeteciliğin onurlu bir şekilde yapılması fikrine tamamıyla katıldığını belirten Terbiyeli, İskenderun’daki 4. kuvvetin gerçekten kentin menfaati adına kullanılması gerektiğinin altını çizdi. Haber: Helga TERBİYELİ

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here