Ambulansla Çekici Çarpıştı: 8 Yaralı

0
329

trafik kazası1Osmaniye’nin Toprakkale Cezaevi mevkiinde ambulans ve çekicinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Kaza, Mehmet Onur Gül’ün kullandığı 31 VL 007 plakalı çekiciyle Eyyüp Duran’ın idaresindeki 31 ACV 66 plakalı ambulansın çarpışması sonucu meydana geldi. Erzin’den aldığı kalp krizi geçiren bir hastayı Osmaniye’deki hastaneye nakletmek üzere E-5 Karayolu üzerinde seyir eden Eyüp Duran yönetimindeki 112 Ambulans karşı yönden gelen bir çekici ile çarpıştı. Meydana gelen kazada ikisi çekicide olmak üzere toplam 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

trafik kazası2

Kazada İtfaiye ekiplerinin büyük çabası sonucunda ambulans şoförü sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kolunda ve bacağında kırık olduğu belirlenen ambulans şoförü gelen ikinci bir 112 ambulansıyla Osmaniye Yeni Hayat Hastanesine yetiştirildi.

Çekicide bulunan Mehmet Özer Gül (28), Hüsamettin Gül (63), Hatice Gül (60), Coşkun Göde (44) ve ambulansta bulunan Birsen Uzman (21), Kezban Özer (33) Mehmet Gencay Eker (26), Eyyüp Duran (38) ve Burhan Kundakçı Osmaniye Devlet Hastanesinden tedavi altına alındı. Kalp krizi geçiren hasta Osmaniye’de yoğun bakıma, diğer kazazedeler de aynı Hastanede tedavi altına alındı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here