Gazeteci Ahmet Seher, İlk Kişisel Fotoğraf Sergisini Açtı

0
170

İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri ve Hatay-İskenderun Haber Ajansı www.hataypress.net’in sahibi Ahmet Seher, ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı.

İskenderun Primemall AVM sergi salonunda, yapılan açılış törenine CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, İHA Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan, gazeteciler ve davetliler katıldı.

İskenderun’un fotoğraflarla anlatıldığı, “Fotoğraflarla İskenderun” adlı sergisinin açılış töreninde konuşan gazeteci Ahmet Seher, ilk kişisel fotoğraf sergisini açmanın heyecanı içerisinde olduğunu söyledi. Bugüne kadar yaşadığı kent olan İskenderun’un binlerce fotoğrafını çektiğini belirten Seher, “Bu manada bu kadar fotoğrafın arasından 50 tanesini seçip sergiye koymak çok zor oldu. Fotoğraflarımın en büyük özelliği orijinal olmalarıdır. İskenderun’a duyduğum sevgimi fotoğraflarıma yansıtmaya çalıştım. Umarım sergiyi gezenler bu düşüncemi fotoğraflarımda görebilirler” dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından açılan sergiyi bir panel dolayısı ile İskenderun’da bulanan CHP Genel başkan Yardımcısı Şafak Pavey, CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, CHP Genel sekreteri Bihlun Tamaylıgil’in yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme de gezdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here