Galibiyeti Düğünde Göbek Atarak Kutladılar!

0
200

idçspor eğlendi1İDÇspor Genel Kaptanı Kamız Aydın’ın oğlunun hafta sonu Beyaz Saray’da gerçekleştirilen düğün törenine, İskenderun Demir Çelikspor Kulübünün teknik heyeti ve futbolcular da katıldı. Düğüne renk katan İDÇspor’luların eğlencesi görülmeye değerdi.

Cumartesi günü İskenderun 5 Temmuz stadında oynanan karşılaşma sonunda rakibi Nazilli Belediyespor’u 2-0 yenen İskenderun Demir Çelikspor’lu futbolcu ve teknik heyeti, bu maçın galibiyetini takım Genel Kaptanı Kazım Aydın’ın oğlu Aykut ile Emine Ocak’ın düğününde doyasıya kutladı.

idçspor eğlendi2

Düğün töreninde Teknik Direktör Haluk Bulgurlu ile birlikte halay çeken futbolcular, gönüllerince eğlendiler. Kırmızı-Lacivertlilerin kalecisi Kadir Tütüncü’nün Roman havasında yaptığı gösteri ise büyük beğeni topladı.

Öte yandan, düğün töreninde genç yetenek Hamza Gür’ün de coşkusu görülmeye değerdi.  İskenderun Demir Çelikspor’un altyapısından yetişen genç ve başarılı futbolcu Hamza Gür, Nazilli Belediyespor karşısında oynadığı güzel futbolunu iki golle süslemiş, galibiyetin de mimarlarından olmuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here