Artık Sutopu 2. Ligindeyiz

0
203

sutopu4Bursa’da yapılan 2012-2013 Türkiye Açık Küme Bayanlar Sutopu Müsabakalarına katılan İskenderun Yüzme İhtisas Bayan Sutopu takımı Türkiye 2.’si oldu. Elde edilen bu başarının ardından İskenderun Yüzme İhtisas Bayan Sutopu takımımız, Türkiye Bayanlar Sutopu 2. Ligine yükselmeye hak kazandı.

Türkiye Açık Küme Bayanlar Sutopu Müsabakaları geçtiğimiz hafta içerisinde Türkiye genelinden 10 takımın katılımı ile Bursa’da yapıldı. Müsabakalar sonunda İzmir 35 Bayan sutopu takımı birinci olurken, İskenderun Yüzme İhtisas Bayan Sutopu takımımız da Türkiye 2.si oldu. Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan ekibimiz Türkiye Bayanlar Sutopu 2. Ligine yükselmeye hak kazandı.

Yıl boyunca çalışmalarını Yıldız Milli Takım Antrenörü Ökkeş Türkmen Çiçek ve Mehmet Aktepe ile sürdüren ekibin 2. Lige yükselme başarısı ile tüm takımda sevinç yaşandığını söyleyen Kulüp Başantrenörü Murat Kaptanoğlu; “Önümüzdeki yıl 2. ligde mücadele edecek olan takımımızın bundan sonraki hedefi 1. lige yükselmektir. Bilindiği üzere Küçük Erkek takımımızda kendi kategorisinde Türkiye Sutopu 2. liginde mücadele etmektedir. Bayan takımımızın da lige yükselmesi ile kulübümüzü ve şehrimizi ligde iki kategoride temsil etmek bizlere mutluluk vermektedir.

Şehrimizde her geçen gün yüzmeye ve sutopuna olan ilginin artması ile başarılı sporcular yetiştirip daha iyi yerlere gelmemiz kaçınılmazdır. Bu müsabakalar hazırlanabilmemiz adına bizden desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Emrullah Taşkın’a ve İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü vekili Eyüp Çiçek ve personeline teşekkür ederiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here