Futsal Şampiyonları ‘Mutluluğu’ Paylaştı!

0
245

futsal erzin1Okullar arası Gençler Türkiye Futsal şampiyonasının Hatay ayağında İl birincisi olan Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi Futsal takımı, elde ettikleri bu başarıyı Erzin Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Kasım Şimşek ile paylaştılar. Başarılı sporcuları ağuırlayan Belediye Başkanı Şimşek, “Okulumuzun bu başarısı Erzin’imizi gururlandırmıştır” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Antakya’da yapılan Futsal Şampiyonasının Hatay ayağının finalinde, Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi, İskenderun Paşa Karaca Öğretmen Lisesi’ni 2-1 yenerek, il birinciliği elde etmişti. Elde edilen bu başarının ardından, Erzin İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İdris Kamalak, Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Osman Yılmaz, Beden Eğitim Öğretmenleri Zekeriya Aytekin ile Güntaç Yılmaz ve sporcular mutluluklarını paylaşmak üzere ilk ziyaretlerini İlçe Kaymakamı İskender Yönden’e yaptılar.

Elde edilen bu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yönden, bu başarılarını gruplarda da göstermelerini istedi. Daha sonra da Belediye Başkanı Kasım Şimşek’i makamında ziyaret ederken Beden Eğitimi Öğretmeni Zekeriya Aytekin, elden edilen başarı hakkında bilgiler verdi.

Futsal Final karşılaşmasında İskenderun Paşa Karaca Öğretme Lisesini 2-1 yenerek İl birinciliğini elde ettiklerini söyleyen Aytekin; “Türkiye şampiyonasında 1-7 Ocak 2014 tarihinde Kayseri’de gerçekleştirilecek grup maçlarında ilimizi temsil edeceğiz.  Gruplarda 10 takımın bulunuyor. Bizlerde o zorlu gruptan başarı ile çıkmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Belediye Başkanı Kasım Şimşek de; “Öğretmen ve Sporcuların bu başarısı Erzin’imizi gururlandırmıştır. Belde ettiğiniz bu başarıdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İlçemizde yetişen gençler ve siz değerli öğretmenlerin birlikte çalışmasının sonucudur bu başarı. Bizlerde her zaman sporcularımızın ve öğrencilerimizin yanındayız. Umarım başarınız daim olur” dedi. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here