Fırat; “Altında Sert Düşüler Yaşanmaz!”

0
60

uğur fırat-piyasa16İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, yeni haftanın başında altın piyasaları hakkında kısa bir değerlendirme yaptı. Altının eskiye oranla daha da rağbet göreceğini söyleyen Başkan Fırat, altın fiyatlarının tırmanışını sürdürdüğünü belirti. Başkan Fırat, kuyumcu esnafında şu günlerde yaşanan durgunluğun sebebinin Ramazan ayının içerisinde olmamızdan kaynaklandığının da altını çizdi.

Hafta başı itibariyle 81,20 TL seviyelerinde olan altın fiyatlarında, sert düşüşlerin yaşanmayacağını tahmin ettiğini söyleyen Başkan Fırat; “Altın, geçtiğimiz haftalar itibariyle her geçen gün yükselişini sürdürüyor. Altın, yine yatırımcının güvenli yatırım aracı olmaya devam ediyor. İç piyasada şu an bir nakit daralması var. Bu nakit daralması piyasaları biraz etkiliyor. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı nedeni ile de kuyumcu esnafımızda bir durgunluk yaşanıyor. Tabii yatırımcı öncelikle kredi kartı borçları gibi borçlarını ödüyor” dedi.

Ramazan ayı dolayısıyla tüm İslam âleminin Ramazan ayını da kutlayan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, bu mübarek ayın hayırlara vesile olmasını da diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here