Fırat; “Altın Almanın Tam Zamanı”

0
103

uğur fırat-piyasa14İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, altın fiyatlarındaki dalgalanmaları değerlendirdi.  Hafta başı itibariyle altın fiyatlarında az da olsa bir kıpırdanma başladığına işaret Başkan Fırat, dün itibariyle gramı 77,60 TL olan altındaki yükselişin nedenini spekülatörlerin faaliyetlerine bağladı.

Altın piyasasındaki dalgalanmadan dolayı yatırımcıların altına olan güvenlerinin giderek azaldığını dile getiren Başkan Fırat; “Önceki günlerde yaşanan, altındaki sert düşüşler spekülatörlerin yapmış olduğu açıklamalardan kaynaklanıyordu. Kimse düşüşlerin nedenini bilmiyordu, şimdiyse hafif bir yükseliş gösteren altının neden yükseldiğini de kimse bilmiyor. Ben bunun sebebini de spekülatörlerin yatırımcıları yönlendirmelerine bağlıyorum. Zira başka bir sebebi olamaz. Spekülatif açıklamalarla yatırımcıları yönlendirenler şimdi de altının yükselmesini istiyorlar” dedi.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Oda Başkanı Fırat, yatırımcılara tavsiye olarak da yine altın almaları uyarısında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here