Fatih Sultan Mehmet (Orhantepe) Mahalle Ziyareti Mitinge Dönüştü

0
48

Yerel seçimler kapsamında İskenderun’un tüm mahallelerini adım-adım gezerek hizmet bakımından sıkıntılarını dinleyen İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, yoğun katılımın olduğu mahalle buluşmalarında açıklamalarda bulundu.

Bugün Verdiğimiz Sözlerin Yarın Arkasında Duracağız

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ziyaretinde yoğun katılımın olduğu mitingde; “Hala su, yol sorunları yaşanıyor. Bunları yapmak marifet değildir zorunlu görevimizdir. Bizler önce acilen bu sorunları gidereceğiz. Bugün Verdiğimiz Sözlerin Yarın Arkasında Duracağız” açıklamasında bulundu.

İktidar Partisi Olmak Önemli Değil!

İskenderun’un 10 yıldır iktidar belediyesinde olmasının daha çok hizmet etmesi anlamına gelmediğini dile getiren Ceylan; “Birçok mahallemizde büyük sıkıntılar var. İktidarız diyerek güvence verenler mahallelerimizin temel ihtiyaçlarını karşılayamadı. Bu sorunları çözmek için bu sokaklarda yaşamak gerekir ben bu sokaklarda yaşadım sorunlarını tek-tek biliyorum ve çözümü için söz veriyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun Yörük Derneği’ne Ziyaret

Başkan Adayı Nazmi Ceylan daha sonra Yörükler Derneğini de ziyaret etti. Burada dernek üyelerine konuşan Ceylan; “Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Türkmen ve dernek üyelerine misafirperverlikleri ve destekleri için teşekkür ederim. Köklü Türk örf ve adetlerinden olan Yörük Kültürünün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için Belediye olarak üstümüze düşen her türlü plan ve programlara destek olacağız” diye konuştu.

Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Türkmen de; “Kültürümüzü, gelecek kuşaklara aktarmak için çalışıyoruz” açıklamasında bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yörükler olarak sıkıntılarını ve önerilerini dile getirdi. Türkmen, ziyarette Ceylan’a Yörük Türkmen Poşusu takarak her zaman destek olacaklarını dile getirdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here