Duduoğlu: “Sarayda Yaşayanlar Konteynırda Yaşayanların Dertlerini Anlamaz”

0
49

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, evleri 6 Şubat depremlerinde yıkılan ya da ağır hasarlı olan ve konteynırlarda yaşayan depremzede vatandaşlar ve Gültepe, Sakarya, Kocatepe mahallesi sakinleri ile buluştu. Duduoğlu’na, Milletvekili ve ilçe teşkilat üyeleri ve meclis adayları da eşlik etti.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, halkla buluşmalarında yaptığı konuşmalarda; “Konteynır kentlerde yüreklerimizi dağlayan öyle dramlar var ki; kadınlar, çocuklar kısacası orada yaşama tutunmaya çalışan herkesin toplumsal, sosyal ve psikolojik yönden desteğe ihtiyacı var.

Cumhurbaşkanının söylediklerini boş verelim. O sarayında yaşasın. Sarayda yaşayanlar konteynırlarda yaşayanların dertlerini sıkıntılarını bilmez. Halkımızın içinde olan, halkımızın sıkıntılarını bilen ve yüreğinde hisseden bizleriz. Çünkü sarayda yaşayanlar konteynırda yaşayanların dertlerini anlamaz.

İnsanlarımızın ruh sağlığı iyi değil özellikle konteynır kentlerde yaşayan binlerce arkadaşımız var. Her alanda İskenderun’un tüm mahallelerine ve konteynır kentlerde yaşayan tüm halkımıza hizmet ve çözüm projelerimizi gerçekleştirmeye geliyoruz. Bu kenti iki dönem üst üste yönetenlerin İskenderun’a hizmet edemediğini hep birlikte yaşayarak gördük” diye konuştu.

Liyakatlı kadrolarla çalışma vurgusu da yapan Duduoğlu; “Hatay’ın İskenderun’un yeniden inşası ve ihya edilmesi için, mimar, mühendis, şehir plancımız, kamu yöneticilerimiz ile liyakatli kadrolarımız ile siz değerli İskenderunluların yanınızda olacağız, sizinle birlikte bu şehre hizmet vereceğiz. İnandığımız yolda siz değerli hemşerilerimizle, halkımızla birlikte yürüyeceğiz ve hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu’nun bu sözlerine konteynırlarda oturan sakinler de; “Yanımızda olanın biz de yanında oluruz. Bize kucak açanın biz de daima arkasında dururuz” diyerek yanıt verdiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here