Esnaftan ‘Canlılık’ Formülü

0
390

esnaf süsü1Kanatlı (Doktorlar) Caddesi esnafı, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sokağı balonlar ile süsleyerek, Kurban Bayramı öncesinde caddeye canlılık ve hareketlilik kazandırdı. Bu etkinliğin öncülüğünü yapan Sem İddaa Bayi ortaklarından Semir Yurtçu, geleneksel hale getirdikleri bu etkinliği ileriki yıllarda da sürdüreceklerini belirtti.

Doktor muayenehanelerinin kapanmasının ardından tenhalaşan Kanatlı Caddesinin esnafı, yaklaşan Kurban Bayramında, kaliteli hizmet vermek ve ürünlerini müşterilerine sunmak için caddeye canlılık kazandırmak adına kendi kendine bir formül buldu. Sem İddaa Bayi öncülüğünde birleşen birkaç esnaf, dükkanlarının önünü süsleyerek dikkatleri üzerlerine çekme çabası içerisine girdi.

esnaf süsü2

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Semir Yurtçu; “Bayramlarda sokağımızı süslemeyi geleneksel hale getirdik. Müşterilerimize alışverişi cazip hale getirmeyi, dikkatlerini buraya çekmek adına gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikleri bizler geleneksel hale getirerek, önümüzdeki bayramlarda da gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here