Eskişehirspor’lu Gizlen’in Tek Hedefi A Takımda Oynamak!

0
245

sabahattin gizlen2Kentimizin güzide kulüplerinden Karaağaçspor’da yetişen ve şuanda Süper Ligde yer alan Eskişehirspor’un alt yapısında futbol yaşamını sürdüren Sabahattin Gizlen’in hedefinde A Takımda oynamak var!

Sezonun bitmesi ile geçtiğimiz hafta sonu memleketi İskenderun’a gelen Eskişehirspor’un oyuncusu Sabahattin Gizlen, ailesi ile hasret giderdi. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’nde basın mensupları ile de bir araya gelen Türk futbolunun gelecek vaat eden sporcularından Gizlen, hedefleri hakkında bilgi verdi.

Eskişehirspor alt yapısında bu sene çok güzel bir sezon geçirdiklerini dile getiren Sabahattin Gizlen; “Alt yapı çalışmalarımızı Eskişehirspor A Takımı Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam hocamızın programı çerçevesinde Yavuz Hocamız nezaretinde yapıyoruz, Kamuran Yavuz hocamızla takım olarak her geçen gün biraz daha üst seviyelere çıkıyoruz. Hocalarım sayesinde kendi futbol stilimde de değişiklik hissediyorum” dedi. Çok çalıştığını, geliştiğini ve A takımı için hazır olduğunu da ifade eden Gizlen, tek hedefinin A takımda oynak olduğunu da kaydetti.

Sabahattin’den Hocasına Ahde Vefa

Sezonun bitimi ile ailesini görmeye İskenderun’a gelen Sabahattin Gizlen, eski hocasını da unutmadı. Karaağaçspor Antrenörü Yavuz Türkölmez’in sağlık durumunun iyi olmadığını öğrenen Genç oyuncu, eski hocasının yanına giderek geçmiş olsun ziyaretinde de bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here