Başkanlık Düşüncem Yok!

0
54

nuri üysen açıklama1İşadamı Nuri Üysen Spekülasyonlara Açıklık Getirdi

Son günlerde Körfez İskenderunspor Kulübünün Başkanlığına geleceği ile ilgili yapılan spekülasyonlara açıklık getiren İşadamı Nuri Üysen; “Başkanlık veya yöneticilik ile ilgili hiçbir düşüncem yok!” diyerek net konuştu. Sadece koltuğa oturmak için o göreve gelmeyeceğinin de altını çizen Üysen, sürekli İskenderun’da olmadığı için takımla yeterince ilgilenemeyeceğinden bu göreve gelemeyeceğini belirtti.

İşadamı Nuri Üysen, Körfez İskenderunspor Kulübü başkanlığı veya yöneticiliği için hiçbir düşüncesi olmadığının vurgulayarak; “Kulüp Başkanı olma gibi bir talebim yok, çünkü ben sadece koltuğa oturmak için başkanlık etmem! Ayrıca, fayda sağlayamayacağım bir işe de kalkışmam. Sürekli burada olmadığım için takımla da yeterince ilgilenip gerekli şekilde hizmeti veremeyeceğimden herhangi bir görev düşünmüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Takıma zor gününde sahip çıktığını da hatırlatan Üysen; “Herkesin bildiği üzere, İskenderunspor 1967’ye zor günde sahip çıkmamıza ve tüm gayretlerimize karşın istenileni yapamadık ve takımı ligde tutamadık. Bu rağmen takımı biz düşürdük olgusu oluşturuldu. Biz o gün takıma sahiplenmeseydik, kulüp başka bir yere devrediliyordu bunu bir hatırlayın!

İskenderun Lobisi Şart!

Bizler o günlerde de İskenderunspor 1967 ile İskenderun Demir Çelikspor takımlarının birleşmesi için gerekli gayretleri de gösterdik. Körfez İskenderunspor kulübü artık Turuncu-Mavi renklerle ligde var olmayı sürdürecek. Şunun unutulmaması gerekir ki İskenderun lobisi oluşmadan hiçbir başarı beklenemez! Hangi alanda olursa olsun, bu böyledir. İskenderun lobisi şarttır. Bunun en güzel örneğini de bu sezonun son maçında Körfez İskenderunspor’un kader maçında gördük. Bu bütünlük neden her zaman olmasın? İşte başarı için bu birlikteliği oluşturmak gerekir” dedi.

Yönetime girmeyeceğini ancak Körfez İskenderunspor için yapılacak her etkinlikte desteğinin devam edeceğinin altını çizen Üysen, her konuda desteğe hazır olduğunun mesajını da verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here